Valborg

valborg är krökarhelgen- eller hur ?
därför började jag kl.18.00 med mitt klunkande. groggade Vodka kurant med sprite! Smarrigt faktiskt men nu ka. 22.30 är jag nästan nykter och sitter hemma hos ville och spelar guitar hero. Har faktiskt vart en trevlig kväll trots allt.
jag hade skills på och grilla, fixae godaste kycklingen, majskolvarna och grönsakerna som vi åt med potatis, sås och sallad. sen bard et av till brasan och därefter till ville och träffa massa trevligt folk!
Happy Valborg söta folk

Av rapportering

Tävlingen gick över förväntan, felfri i både grundomgången och omhoppningen. Det gav en tredjeplats! dte var superkul så jag ska deffenitivt tävla mer !

Tävlingsnerver

Jaho, idag är det dags för mig med hopptävling på Skrefsta, första gången jag tävlar sedan jag var 10 typ Haha. jag var så sugen och såg att det skulle vara en entävling så vips, var jag anmäld men nu börjar jag dock ångra mig groft. tävlingsnerver har jag då rakt inte!

;D

Sitter här med Åse :)
Vi ska kila iväg på mys pickninck med söta  brudar, dock ska det regna lite men det ska dra bort mot kvällen så får väl hoppas det blir bra ändå!
Vi ska iallafall ta årets först dopp - dom som vågar

var på typ krök/fest/katastrof/rolig/konstig hos Mickan igårkväll, först var det superkul men sen blev det lite konstigt jaja, sånt som händer :p

Mari fick sin present också, hon blev glad :D



Grillat

hade tänkt och uppdatera igår kväll men han inte.
Jag och Mamma grillade hemgjorda hamburgare i solkskenet, det var underbart men kommer bli ännu bättre senare i vår när trädgården är klar, nu fins det ju nästan ingen gräsmatta och sitta på :p
Jaja, gick iväg till hanna sen och fixade maris födelsedags present (!) den blev super men säger inte vad det är fören hon har fått den ;)


Helvete

Vilken jävla dag. är less på allt-nästan
Maris födelsedag GRATTIS <3 på henne men det och den söta klänningen jag sydde på slöjden har vart det ända possetiva idag typ.
dåligt
sämmre
sämst humör helt enkelt
ska iväg och träna simhopp men funderar på och skita i alltihop, käns så värdelöst när jag ine kan göra några hopp, bara fall och simma. jävla knän.

Föroläsningar

Idag har varit en mycket jobbig och ganska tråkig men mycket lärorik dag, kom till skolan ett par minuter för att åka med Anneli, ville och Karin på konference på södertörns högskola, kom dit lite småsena vid prick nio så jag han precis svepa en kopp kaffe innan alvaret började. Det var diverse föredrag som alla handlade om entrepenörskap och egen företagande i skolorna, en del var riktigt intresanta medans andra grävde ner sig liet för mycket i  sina ämmnen. jaja, efter en utsökt lunch bestående av libanesisk buffé och lite intresanta diskutioner var det dags för oss att presentera vårat Brobel projekt (läs Broängsskolans nobelpris). Det gick absolut bra.

Det var jätte intresant överlag, jag lärde mig mer om entrepenörskap än vad jag gjort på snart nio år i skolan och blev verkligen sugen på att börja promota mig själv och starta ett enmanna fotoföretag och sälja mia tjänster. Hur som helst ska jag få hjälp av Annelie och kontakta en Journalist som kan behöva mig som fotograf. Den här dagen blir på så sätt en av mina allra bästa!

En fot in i näringslivet är ju inte enkelt för ungdomar utan utbildnin så det här är ju den perfekta porten!


NEARD

Yaho, lördagkväll och jag sitter hos ville och lanar med massa trevliga personer, Martina, johanna, kevin, philip, hoffe och ville jsut nu. lätt att det käns konstig, massa datorer, ps3 och nitendo wii... vad är det för jävla prylhysterisk värld vi lever i? men roligt har jag :)

Tog en underbar sovmorgon då familjen var utflugen ur huset redan kl 6. vaknade vid tio tiden och gick en promenad med kameran, plockade vitsippor och almänt njöt.
Lagade smaskig lunch och sen gick jag till hanna och lekte med henne ett tag :p

Träning sen, simmade 750 m och körde lite fall från femman, gjorde handstans framåt med en volt i pik för första gången, kul med något nytt hopp men börkar ledsna rejält på att träna nu.
det käns så meningslöst när jag inte får hoppa någon svikt alls, kan ju glömma tävlingarna det här året. Inte så pepp.

ha en bra kväll

Afton poesi

Ur en vinkel ser man bara halva verkligheten
det andra göms bakom hörnen
men förr eller senare måste man gå runt hörnet
annars blir världen en så liten
en ända rak gata utan nya möjligheter.


neon flimmer på perongen
En illusion av verklighet
ett porträtt av den perfekta världen
jag skrapar inte ens på ytan
med min långa perfek målade nagel
"se men inte röra"
världen är enklare utifrån sett.
men under färgen gömmer sig det mesta
och en gång i tiden kommer lagrena falla och
det du flydde från bli verklighet.

varför rusa när livet är här och nu?
stanna upp en sekund och se efter.

Fredag igen

Ojoj, den här veckan har verkligen gått fort!

Sitter och myser med en bauta kopp kanel/äpple/russin te, ska ta igen mig lite och sen blir dte Lan :P
Försöker få tag i natalie men hon svarar inet på mobilen ;/

puss

Top model

Jaha, då är jag äntligen hemma och sitter och tittar på Top model repris :p
Det vore inte helt fel att vara model, ska göra ett försök tror jag, skicka lite bilde roch hoppas på att jag duger, bra med pengar ger det ju så försöka duger, hoppas mina 171 cm räcker bara...

Uppsamingsdag i skolan, var rätt effektvi och fick nästan allt gjort på förmiddagen, på eftermiddagen dog jag helt så satt och pratade skit och hade massage med töserna i klassen.
Sedan åkte jag till Huddinge, hade sällskap med åse på tåget och vi satt och lekte gammla rams-lekar, minnen kallas det ;)
Väl där letade jag upp optikern och fick mitt syntest underskrivet, nu ska det bara skickas in och sen får jag börja övningsköra :D

Ska äta mumsig kycklingsallad snart och sen drar jag till hanna och lockar håret, efter det bär det av till Hallunda för danskurs inför niornas bal!

puss

Uppdatering

Mari är trötter men fick med mig Hanna ut ist :D så hon möter upp mig och sen kämpar vi oss runt ett litet varv!

En dag helt enkelt

idag var det nationella i engelska då, det gick bra tror jag , eller det ländes bra och jag hoppas att det gick bra men det brukar ju vara tvärt om.. om det käns bra brukar resultatet bli dåligt och tvärt om.
Kom hem en snabbis efter skolan och sen bar det av till sjukgymnasten... inte roligt, han sa att jag ska vila i två veckor till dvs. inte träna simhopp med lugn jogging är okej så jag ska ut och jogga med mari sen :D

Studiedag

Otroligt vilken timing med studiedag idag!
jag är helt slut i hela kroppen och i huvudet med så ska njuta av dagen på bästa sätt.
Slappa, blogg och dricka te stod på programmet hela förmiddagen, sen var det smaskig lunch, vama mackor och god soppa :)
Sen blir det iväg till stallet med Hanna och hälsa på Bulan, trivs jag med henne så ska jag börja rida henne ibland och sen bär det av till nästa stall för att rida ut med mammi (:

pusspuss alla glada, det är vårvarmt idag :D

Gitarr, prov och dåliga nyheter

Igår var jag hos kusinen som fyllde 20 det var mysigt, hela tjocka släkten på den sidan, en nyfödd bebis, en hundvalp, en gitarr spelande moster och massa god mat. det var jätte trevligt helt enkelt och jag lärde mig några nya akord till gitarren av moster :)
Skola idag, dans på hela förmiddagen, Bug, foxtrott och vals. jag var inte så dålig som jag trodde och det var riktigt roligt faktiskt ! sen var det fysik prov, det gick väl sådär..
Kom hem och såg brevet från komunen, tänkte att det är väl beskedet om att jag har kommit in på tullinge nv/räddningstjänst men så var det icke. när jag sprättat upp kuvertet såg jag det hemska beskedet. "det är för få sökande på din valda linje, trpligen för att den har varit för tuff de senatse åren" så jag måste göra ett omval.
Det suger riktigt jävla hårt, det har som var en så perfekt lösning, jag hamnade på tullinge som jag ville, full behörighet för läkarhögskolan och samtidigt lite andra roliga special kusrer och massa fysiskt arbete... men nej.
så nu har jag panik igen.
men ska äta och sen dra till mickan och sova där tror jag, studiedag i morgon :D

Fredag

Sitter här och väntar på middagen, får Kyckling med currysås och ris, det är verkligen pappas standard rätt, koka kyckling, göra sås, koka ris och göra sallad, dagen efter blir det Potatis och purjolöks soppa gjord på spadet.
Lite har han kvar av den gammla tidens tillvaratagande, inget köp-och-släng syndrom här inte.
Alla mäniksor har dragits in i den spiralen.  Jag är nog väldigt lite köp-och-släng men även jag älskar allt som är nytt och roligt i kläder och prylväg. Men tänka klokt vinner vi alla på ;)
Var i skärholmen och handlade vårkläder,  jag försvara mig med att jag faktiskt behövde kläder och skor :p
Det blev en jätte mysig ljusgul collegetröja och en ljusgrön t-shirt med texten "I live a Peacful life" och världens sötaste bild. Lägger upp en bild sen :)
Gick och skulle köpa skor på stadium, pratade med världens ballaste bög expedit, han var sjukt bögig men jätte trevlig :p men tyvärr upplyste han mig och att jag baar kan glömma alla snygga streetskor med tanke på mina jävla dåliga knän. gicka därifrån med ett par svarta löparsko liknande saker.
Inte det jag ville ha men tyvärr är de det bästa för knänas läkningsprocess och jag vill verkligen börja träna snart.
har inte tränat på 8 veckor och det börjar synas på mig :p

menmen ferre to night ;D

Tisdag

Har varit på världens sämsta humör till och från idag, skummt värre men det brukar vara så på tiddagar  och så snöade det, en anledning till att skrynkla ihop fejjan och vara sur.
Pluggade med mickan på eftermiddagen, det gick skit bra!
Allt går lättare med sällskap :)

Sweet 16

Dödsanonsen löd : Eva har nu avlidit 65 år gammal och lämmnat ett stort tomrum efter sig.
65... herregud i himmelen som farmor säger.
16 x 4 = 64.
Jag har levt en fjärdedels kort livstid, det käns inet bra, jag sitter här med guran och försöker lära mig att bilda vackra symfonier, spefulla ballader och rytmiska ramsor. svårt och börja lära sig på sin 16 årsdag, hade jag börjat när jag var 8 hade det vart en enkel match.
men det är bara inse att jag nog borde ta tag i livet snart, innom några år iallafall.
Jaja,Grattis på mig. även om det nu inte är fylledagen längre, klockan har paserat midnatt.
Puss och Godnatt

vårkänslor och provångest

Hejhej!
I gårkväll luktade det sommar första gången = Lycka med stor L.
Det käns som inkörsporten till slutspurten, nu börjar det kännas att dte inte är mycket kvar av nian.
Och efter nian väntar nya äventyr, läskigt och underbart på samma gång.

Vårkänslorna har sprudlat i mig hela dagen, inget seriöst blev gjort på hela skoldagen men efter det så var det ju dags för roliga matten och vi hade prov- jobbigt värre men jag klarade mig..
Inte min grej det där med prov , siffrorna hoppar runt och jag verkligen känner lukten av provångest svepa fram genom rummet och stressa mig. men det är något jag måste lära mig och ta, någon som har en näsklämma til mig ?

Puss

RSS 2.0