:(

Man ska inte bråka med <3 mitt i natten, man ska inte somna halv två och vakna fem och inte kunna sova, man ska int eha ont i magen, man ska inte ha två sår under ena foten, man ska inte ha en mamma som börjar klaga när man vaknar, man ska inte gå till tandläkaren och ha hål i en tand, man ska inte ha ett prov och en redovisning och det ska inte vara valborg idag.

Fyfan för den här dagen, jag vill gå och gräva ner mig ett dygn tack.


Jag kan inte ens gå utan din luft i mina lungor
jag kan inte ens stå när du inte ser på
och genomskinligt grå
blir jag utan dina andetag

:)

Det är så underbart härligt ute nu, träden spricker, solen steker och livet leker! (märk rimmet)
I måndags var det dags för utbildningslopp 8! Det var det bästa och det rolitgaste hittils. Både jag och Love tycker om springspår så det gick undan och han visade att han faktiskt är en travhäst och kan klara kvaltiden :D

<3


Kolmården

Det var strålande sol redan när jag vaknade upp brevid min älskling. Vi fixade matsäck och sedan bar det iväg med Elli och Laila till kolmården! Vi gick runt och tittade på alla djuren och såg delfinerna! Det var jätte härligt, det ända som var lite tråkigt var att Elli inte var på topp men hon blir nog snart frisk. Det blev en hel del fotande och här är ett litet urval!






 




      

Kolmården

Idag bär det av! jag har vart vaken sedan 7, helt jävla värdelöst och inte kunna sova -.-

Glad :D

Åh vad jag är glad, jag klarade nationella både muntliga och skriftliga mycket bättre än vad jag trodde! det käns super bra eftersom engelska verkligen inte är mitt ämne.
Jag har faktiskt jobbat riktigt hårt med det det här året.
När jag började här så märkte jag att jag absolut inte kunde grunderna från högstadiet, jag vet inte om det är för att jag var borta eller om vi helt enkelt inte jobbat med basic gramatik men på något sätt hade jag iallafall inte det i min repetoar. Men nu du!
Oregelbundna verb kan jag nästan i sömnen och gramatiken sitter där den ska. Iallafall i teorin, jag måste bara komam ihåg att använda den också (A)
Bara en del kvar, listening/reading och det är det jag har enklast  för.
Det är mysko hur mycket provångest kan sänka det totala humöret men så är fallet. Nu är det bara ett litet prov, en redovisning, en film analys och lite matte som ska fixas innan nästa fredag.

I eftermiddag ska jag till stallet och ha det härligt! Det är världens finaste väder och humöret är nästan på topp!

Nu ska jag ut och njuta av solen! Puss på er

Nationella

National test in english in 30 min.The speaking part.  Wish me good luck.

Sedan blir det film och filmanalys tsm med <3

Nervös!

Älskling ringde för några timmar sedan och sa att hans familj mlf. har bokat bord på Hard rock Café ikväll och bjudit med mig! Jag är super nervös, har träffat föräldrarna en gång och aldrig syrran. Sitta och äta middag där med massa okända folk är ju inte en situation som jag känner mig särskillt komfortabel i men men, jag har en rätt bra svärmorsdrömkallpratar roll som jag ska ta och köra på ikväll då. Älsk kommer snart och hämtar upp mig men en fråga återstår! vad fan sätter man på sig? :O

!

Direkt fick jag bevis för "att vill man så kan man"

"en briljant berättad historia, stilistiskt övertygande och med en stor språkkänsla" så här lät det om min novell!

:)

Att stenhårt göra det man drömmer om kan ju inte bli annat än lyckat? eller hur. För vill man så kan man ju!

Igår var en bra dag, hihi! Hälsade på i Broängen, åkte till skolan och redovisade hästkunskapen. Vi var superbra och  skoldagen gick megafort och sen drog vi till valla som varje måndag.
Love var lite snurrig och skrajj för bilen men med en stor dos övertalning och lite obalans så kom han fram till grinden. Några mystiska galopper dock men det är sånt som händer.

Nu sitter jag i skolans datorsal, matten börjar om några minuter- det ska bli lite roligt, ska försöka komma igång med matte C nu så jag hinner göra ett kapitell innan sommarlovet!

Wei

Hihi, jag har jobbat idag x) Åkte till Berga igår kväll och 04.15 ringde klockan! Kossorna skötte sig utmärkt och dagen flöt på bra men nu är jag hysteriskt trött!

Lördag

Jag hittade ett mejl i min inkorg på facebook (nej, jag är inget stor fan så kollar inte där så ofta). Det var från min lärare 7-9! Tänka sig vad avlägsen den tiden käns, det var en tid fylld med mycket skit men också en hel del ljusa stunder. Skolan är en helt annan grej numera, den börjar bli på riktigt, det käns att den bygger min framtid nu, att den inte bara är en passage mot gymnasiet.

Efter studenten käns helt plötsligt som ett relevant begrepp, det är dags att ställa sig frågan "vad händer sedan?" Jag har så många svar på den frågan men samtidigt då få.  Ett yrke måsta man ju ha och jag hoppas verkligen för allt i världen att jag lyckas göra min hobby till mitt yrke. Ett liv med trav vill jag leva och jag ska göra allt för att nå fram till den nivå av kunskap som krävs.

Lite filosoferande såhär en lärdagseftermiddag sitter inte helt fel.

Skolan är jobbig!

Fasen vad lite tid jag har för skolan, jag borde ha mer. Eller inte vara så jävla lat. Jag måste skriva engelskan IDAG och göra växt/djurliv på lördag för att ev jobba på söndag. Åh vad less jag blir.

Hemma!

Natten till igår kom jag Elli hem från en härlig retreat på fårö! Vi åkte i torsdags och dagarna har vart fyllda av att göra absolut ingenting, dricka te och gå långa promenader.

Vi tog årets tre första dopp och gick samanlagt 11 timmar!
    
     
 
Det blev inte så mycket bilder för att promenera med en kamera runt halsen är inte skönt :p

Bryggan är den som vi tog årets första dopp ifrån!

Det här gör vi om <3456




Fårö!


Nu drar vi, hej huset!

3 månader!

Jag och världens bästa har tre månader idag! Det är helt otroligt underbart att jag råkat hitta min Jocke<3


Återbesök

Fyfan. Imorgon är det halvårskontroll (dvs jag har inte vart där på ett halvår) på mando. Jag tror att hon kommer få skälla lite, mins inte vad jag vägde sist men det var nog lite mer än nu :o fan

Groddjur

Vilken otroligt tråkig djurgrupp och vilken otroligt tråkig skoluppgift! Jag ska hålla föredrag om groddju -.-'
Hittade ialafall en gammal bild från någon promenad nere vid Brosjön. Den ska vara med i collaget-klockrent ;)

(Jag är lat så skjuter upp groddjuren till senare i eftermiddag och dar ut till stallet ist!)

:D


Stallet 10.30 till 21.30. Det är så vi har påsklov! Helt otroligt jävla underbart! Red både safir och smaragd. Det är otrolig skillnad på dem, båda har russens intelegens men tyvärr så har Smaragd blivit tirden av någon som absolut inte rider som jag så han är lite fundersam och ovillig men han blir nog fin. Safir är charmören som fått mitt hjärta :p Han är otroligt klippsk, arbetsvillig och lätt för hjälperna!  Sedan var det dags för utbildningslopp på solvalla! det var underbart att rida i 15 plusgrader och sol ist för regn, snö och minusgrader som vi haft för det mesta. Jag hade spår två på 2160. Vi gjorde bra ifrån oss bortsett från lite galopp. Pappa var med och tittade, nu förstår han vad jag lever för!


(det är vår nu, de här står i vår rabatt)


MÅNDAG

Nu är det äntligen måndag, jag har längtat i en vecka! Den där jobbiga nervöskänslan är som bortblåst och ersatt med bara förväntan och lycka!
Solen skiner och allt är tipptopp, kameran åker med ut till stallet så får se om det kommer lite bilder sen :)

Födelsedag:D

Hihi, igår fyllde jag år! Min dag var otroligt härlig! Vaknade upp brevid värdens bästa pojkvän efter en underbar kväll och natt. Mamma, pappa och Tobbe kom med tårta, sång och paket :) Fick hörlurar och "bidrag" till ett objektiv, det var lite vagt men jag uppfattade de så :p Hoppas det var så de menade för det vill jagverkligen köpa men har intelust att lägga massa pengar på det just nu. Ett 70-300 vore ju inte helt fel, gärna med antiskak funktion så jag slipper konka på objektiv också :p

Hursom helst så åkte vi ut till stallet sen! Dagen var helt otroligt underbar, solen sken och det var super varmt! En ridtur blev det såklart och för att avsluta den så tog vi backen en gång och då gick det undan. JAG VILL HA MÅNDAG NU, blev supertaggad när det kändes så bra.

Senare kom momor, morfar och mammas moster Birgitta på middag. Det var grymt tråkigt men sånt får man väl stå ut med ibland.
Sedan var det bio som gällde, Män som hatar kvinnor. Den var helt fantastiskt bra gjord! den överensstämde riktigt bra med boken och var en fantastisk film på alla sätt.
REKOMENDERAS.

Twilight

Oj vad många meningslösa inlägg det blir när jag är hemma och sjuk. Jag läste precis ut Twilight på engelska, det var en otroligt bra bok och på de mest spännande ställena var det frustrerande att den var på engelska- Det går ju så långsamt då! men det är så otroligt nyttigt att läsa på engelska, jag behöver det och det märks direkt på mitt språk när jag läser/inte läser.

Det är en otroligt vacker kärlekts historia, av 437 sidor är det nog över 300 som bara är mysig läsning, resten är spännande och fachinerande vampyraction. Elli ska låna ut bok nr2 till mig imorgon!

Rekomenderas starkt!

:D

Helt plötsligt känns allt mycket bättre,sov någon timme efter frukost och nu har jag precis ätit lunch och en stor skål med toffoline vanilj glass! Den är ju bara för god! Kall och svalkande för en ond hals och en smak som faktiskt lutar lite åt favoritgodiset Brio gräddkola!


Jag läste precis på Lailas blogg att det verkar vara måndagarna som är veckans höjdpunkt och det stämmer verkligen! Jag fyller år på lördag men det är ändå till måndagen jag längtar. Jätte förvirringen och nervositen från första gångerna har nu blivit massa till en massa adrenalin och glädje.

Jag vill bara vara frisk nu och träffa Jocke. Han är bäst i världen.

Vykort

Årets vykort är ivägskickade för tryck nu, de kommer före söndag :D

              
á 50 stycken :) hoppas jag får alla sålda, isåfall blir det 1400:- klirr i kassan!

Sjuk :(

Helvete. Jag är sjuk igen och jag har massa att göra. Plugg. jag är inte pepp på det alls. saknar inspiration till novellen och fattar inte matten. Jag ska blinkblinka med pappa så får han väl ta och hjälpa mig lite ikväll, Och det där med novellen... Hrm får väl ta och läsa lite andra texter och få lite inspiration.
SUCK PÅ ALLT jag vill ha sommar nu. Bilden är gammal men då var det ta mig fasen varmt.

RSS 2.0