Lördag!


Idag är det lördag och kl. 10 imorse var jag klar i stallet och hade kört Love :D Det är så roligt för nu käns det skillnad varje gång jag kör, jag har mer och mer inverkan och kontroll! det var underbaraste körvädret, lite kallt men soligt och gnistersnö.

Kom hem och käkade frukost nr 2 och sen bar det av till Ica Maxi för storhandling,Jag fick en påse brio grädd som tack för hjälpen, dom är verkligen über goda! Idag blir det en rätt lugn dag, mormor och morfar kommer på lunch för jag, mamma och mormor har vist namnsdag idag, det hade jag inte en aning om men så är det tydligen. Alltså inte Lovisa men Maria.

Update! Wiho, suprise, det blev värsta gräddtårtan och bullarna också så min mage gör ont men due, tusan vad gott det är med svartzwald!

Safir!

Hihi, idag red Elli Cassen och jag red Safir! Han var jättemysig. Blev förbannad på honnom 2 ggr och det gjorde susen så han var jätte duktig sen och gjorde precis som jag ville :D

Bilder







Hästisarna var inte så taggade på och hoppa runt idag men några fina bilder blev det :)

Provlopp nr1


Igår red jag mitt första provlopp på solvalla. Efter en grymt nervös dag och en bilresa då frukosten låg i halsen på god väg upp. Vi tog oss direkt ner till nummerutlämningen där startlistorna låg och jag fick en hyffsad chock för jag fick nr 5 och skulle leda 2160 volten :O I stallet sedan, när jag skulle sadla viste jag knappt vad jag gjorde och var i en helt annan värld än vad jag borde varigt men jag fick på alla saker iaf. Ut och värma och sen efter lite samling så var det dags. En taggad Love och en nervös jag klarade oss utmärkt fram till första voltningen då min hjärna sa upp sig, jag var helt lost med var jag skulle befinna mig med stoplar här och stolpar där och en love som inte var jättesugen på och hålla sig inne vid pinnarna (de bits ju). Efter två pinsamt dåligt ledda voltningar så fick jag hjälp av underbara räddande ängels Nicklas som påminde mig lite om vad jag höll på med. De nästa två volterna blev asbra och jag är totalt sätt jätte nöjd. Det ända som var lite jobbigt är att jag fick en hel del kritik på genomgången efteråt, kritik som inte var så jobbig i sig men eftersom att det satt ett gäng berga treor bakom mig och gottade sig åt mina misstag så käns det fördjävligt. + att det faktisk var min första gång på banan och jag fick leda volt. Jag ska rida perfekt nästa gång. Sådeså! (och jag var bättre än f****a från berga på att ta kritik!



Hjärtan





Geléhjärtan smakar urk men de är ganska söta :*

Nu är jag less!!!!

Fan i helvete vad surt det är och vara hemma sjuk -.- Massor som jag borde göra och ännu mer som jag vill göra men inget bör göras. Eller jo, jag borde väl plugga lite faktiskt.
Så nu gör vi så här, jag rättar gramatiken i svenska novellen, sen får jag leka lite med datorn, sen så lär jag mig engelska glosorna och sen får jag leka lite till. sådeså!

Update, novell rättad och lunch fixad!

Tulpan!


Börjar bli uttråkad hemma nu... men stannar hemma imorgon med.
Tulpanbuketten är ett roligt fotomotiv.

17/2

Morr. Igår skulle jag ridit första licensloppet men feber och hosta satte stopp för det. Jävla skit. Idag skulle vi haft prov också, men det kan jag glömma. Blir nog hemma imorgon med men börjar snart klättra på väggarna. BLÄ.BLÄ.BLÄ

Otur

Attans.Alla hjärtansdag blev inte riktigt som jag tänkt mig.
Dagen började prima, vaknade upp brevid jocke och sen åkte jag till stallet. Körde Love och det var megahärligt. Sedan började jag hosta äckelhosta men dum som jag är struntade jag i det och forsatte pilla i stallet. Det märks idag. 38.4 mot vanliga 36.3 i temp och en jävla hosta.

Jag skulle egentligen ha jobbat, pluggat och träffat flickor idag men det kan jag ju glömma -.-'

Det blir helt enkelt sängläge  idag för imorgon ska jag oavsett hur min kropp behagar må, rida på valla!

Licenskursen har börjat!

Första gången på kursen dag;) bara genomgång men käns skitbra! Nervös, men då brukar det ju gå bra :)

APU

Apu är BÄST!
Jag har haft en underbar dag med L60! Suttit och gjort diverse jobb med lastarn och njutit av livet ;)


Sl ska sjutas

Fysatan vilken morgon '-.-  Jag knallade hemifrån 10 i 9, åkte till tumba och köpte ny tandborste och scahmpo. Sedan for jag vidare till älsjö men där blev det tågkaos. Nedriven kontaktledning tydligen... Aja, alla tåg var inställda så jag fick åka buss till liljeholmen, tunnelbana till slussen, byta till tunnelbana till farsta strand och sedan tåg och buss till skolan >.< jag var framme vid skolan 10 i två och är på jävla skithumör nu.

popcorn

popcorn är min nya drog. en påse popcorn och spiderman 3 blir min kväll :p tvitvitvi

Redovisning

Hihi, nu har jag precis haft redovisning av min powerpoint i datorkunskapen! Ett MVG blev det och jag är ledig på resten av datalektionerna fram till sportlovet. Nicenice

Datorkunskap

Ouff, vad tråkigt det här är. Jag sitter på datorkunskapen men är redan färdig med uppgiften så har inget och göra :(
Igårkväll bytte jag rum så nu har jag dubbelt så stort, det är jätte skönt och jätte fint!
Jag är rid/körsugen som tusan!

Onsdag

Idag var vi i stallet vid halv nio. Jag bestämde mig för och rida och jävlar vad jobbigt det var (A) Det är nog jag och inte hästen som behöver träna stenhårt inför kursen!

Sitter hemma hos Elli, vi ska kila iväg till Eriksdalsbadet om en timme, Yay. jag ska simma och hoppa lite! Fysatan vad jag saknar att hoppa! Handstans från femman ska det bli och så några typ volt bakåt och en och en halv, eller dubbel eller nått sånt :D om jag är modig kanske jag vågar mig på en mollis även om jag inte tror jag har muskler för att orka dra runt den nu haha.... Magplask, Hell yeha!


Bilder

Kom hem från kryssning för några timmar sedan. Underbart.
Kom på att jag glömt massa bilder på kameran, och att det var väldigt länge sedan jag fotade men även det är en sak som inte hunnits med :(

Gotland höstlov
       


Såhär var lite av mitt julpynt på berga. (märk väl sjtärgossestruten med en diameter på ca 0,8 cm)





Godislöfte!

Ångest!

Jag saknar mitt gammla liv och mina gammla vänner. Mitt chema är hysteriskt fulltecknat.

Både det nya och det gammla är underbart men just nu känne rjag att jag faktiskt måste ta tag i mina relationer.

"relationer är som blommor, utan vatten så dör dem".

RSS 2.0