Måndag

Praktikveckan började toppen med en dag ute på åkern som spannmålstransportör. Det var mycket väntan mellan lassen men det var skönt i solen och med en fungerande radio (behöver jag skriva bandit?)
Sedan bar det av till stallet och en tur på Love, vi har en del och jobba med där, han böev svettig och trött...
Får se vad morgondagen har att erbjuda, nu väntar sängen!

Fredag

Det är fredag och jag är helt slut! Puh, jobb söndag,måndag och tisdag och sedan började skolan på onsdagen!
Skolan rullar på, det fins en hel del roliga ämnen och en del mindra roliga.
funderar lite hela tiden på vad jag ska göra sen och det blir alltid samma svar. Läsa vidare- något med hästar/lantbruksdjur. Veterinär är en dröm men kanek så har mitt förbannade vg i eng A sumpat den chansen.... Aja det kanske går ändå, u never know. Marianne ska iaf hjälpa mig igång med matten ( nu har dom pillat in 4 x!!! hur fasen löser man ut dem? ), det var en sten som säppte från bröstet.

Jag och Laila var ute i stallet idag, nu är vi i gång hihi! Jag red Cassen och Love, Laila körde ametist och longerade ruspojkarna. Det kändes så himla skönt. Nu jäklar är det dags igen. Love ska upp på topp. jag vill rida lopp- Haha det rimmar!
Kärlek på de 4-benta sakerna
(var ute och fotade pappas kolegas bebis. mitt hjärta smälte lite)

Skolstart

07.40 satt jag hos tandläkaren imorse, hon borrade och bedövade en himla massa så det gjorde ont med stick och ännu ondare när jag senare blev frukorst-sugen och råkade smaka på min bedövade tunga rätt ordentligt.

13.00 började skolan. FYFAN på det mesta. det var lite trevliga männiksor men det var det ända possetiva. nu börjar slitet för det ska bara bli MVGn i år men det började skit.
Matten går åt helvete
helt plötsligt har dom pillat in ett tredje x i ekvationerna
fanfan
fan

marianne, hjälp? en matteakut behövs, ett par timmar i veckan bytes glatt mot diverse andra tjänster! tvätta fönster kanske?

imorgon opereas elli. fy fan på det med
 

Skola snart... för snart

Oj djäklar vad snabbt sommaren har gått, eller får mnan säga gått? den går fortfarande faktiskt... även om kvällarna är mörka och nätterna kallare.
Jag vill inte börja skolan igen, det här är första året som jag inte ser fram emot att börja efter sommaren. Det låter tragiskt men det är inte så illa som det låter. det är inte skolan jag INTE vill till utan jag har helt enkelt fått upp ögonen för anndra sysselsättningar. jag vill jobba, jag vill tjäna mina egna pengar och klara mig själv. inte vara beroende av någon och slippa anpassa sig efter andra mäniskors välvilja och åsikter.
Egen lya med underbara pojkvännen? sedan gård och ett liv på rosa moln. Jatack.

Jag borde räknat matte den här sommaren, för att kunna söka veterinär efter skolan, det lockar faktiskt mer och mer vid varje tillfälle jag kommer i kontkat med djurvård. kanske blir det så, kanske inte, jag har år på mig att bestämma. fast det är synd att det är så få år. tänk om jag vågar kasta mig ut i det okända och stsa på hest först?
Åhhhh. jag vet inte, prestationsångest förföljer mig uppenbarligen till graven.

Ellis lilla inlägg

Hihi jag har kommit över lösenordet till Lollos blogg! Eftersom hon för tillfället är ganska dålig på att blogga har jag bestämt mig för att göra det åt henne.

Vår kära Lollo har inte alls haft ledigt som hon skrev sist för hon fick hoppa in och jobba istället för mig. Dock har hon fått sig en lite snyting av Chippen så hon har en vacker liten blåtira. Inte så roligt. Men hon tycker iallafall att det är roligt så hon jobbar även söndag, måndag och tisdag. På onsdag börjar vi i skolan igen, ingen av oss har någon större lust med det för då kommer vi in i rutiner som tar upp all vår tid, skola-stallet-äta-plugga-sova, ja hon ska ju självklart hinna träffa sin Jocke också. Pratade precis med henne och för tillfälet är hon på väg till Farsta :) Hoppas hon hittar något roligt ;P Själv ska jag snart bege mig till Tumba och sen vidare ut till stallet. Jag måste passa på att vara där ute så mycket som möjligt nu innan jag ska opereras på torsdag, hoppas väl på att få lite sällskap av henne när jag kommit ut från operatinon och ska ligga inne på sjukan ett par timmar. Det blir bra. 

Nu ska jag åka till Tumba :) 
Ha det bäst!
Pussar
Elli

  

Sommar update

oj vad dålig jag har varit på och blogga!
Jag har haft ett par härliga dagar på gotland och sedan jobbat 8 dagar . Ridit fama currit på långa tyglar i dressyrsadel. Intresant upplevelse! Mockat bajs, slitit ut mig lite men haft det otroligt bra.
nu är jag ledig till på söndag då jag jobbar igen. Jag ska njuta av sommarn och hästisarna i hemma-stallet!

RSS 2.0