Underbart

Gårdagen var en underbar dag. Efter att nästan förnöjsamt njutit av en  promenad med Hanna den underbara på en mil  till någonstans mitt i ingenstans på jakt efter en ridsportsbutik så bar det av hemmåt, ett stopp i tumba ledde till ett impulsköp av en burk klarblått nagellack!
Bära eller brista tänkte jag och målde glad i hågen på den nästintill lysande färgen och se! det blev underbart.

Bar av till Lidingö för en träff med Alvia och Vican, mötte upp vican i ropsten och så tog vi oss till den angivna busshållplatsen men när vi kom dit var vi ju mitt ute i No wear!

What shall we do? tänkte vi och gick med förvirrade steg runt i området och upp till en fin gård där det tydligen var överklassfest, vi tog mod till oss och bad om guidning ner till båt bryggan.
snacka om at jag kände mig missanpassad på ett 10 miljoners party på lidingö där alla stod med varsin dry martini i handen och backslick som nyfödda kattungar.

Vi hittade iallafall ner till bryggan där vi blev hämtade av Alvia och kom hem till hennes underbara hus på lilla ön i skärgården. God mat, Marshmallows, Cigarr och trevligt sällskap- Vad mer kan man önska?

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0