Harmoooni

Dags och bli en mindre sönderstressad och osovade flicka. matten läses med Naturarna och ett MVG- duger!! Yesyes

.


Lovisa Gillar
-Att jag nyss satte mg en timme med den förbannade matten
-Att Phonka var rolig och fin i helgen
-Att jag hade underbart sällskap av stalltjänstare hela helgen
-Att mina flicks med pojkvänner kommer hit och tittar på film en måndagkväll!
-Att jag faktiskt är påväg att gå och plugga kemi
-Att min pojke är påväg hit
-Att jag blir 18 på söndag


Lovisa Ogillar
-Att jag var måltavla för ett par välriktade ko-sparkar i helgen.
-Att jag inte begriper matten och känner mig totalt värdelös
-Att jag egentligen ska plugga kemi just nu men bloggar istället.
-Att jag blir 18 på söndag
-Att tiden går för fort!!

Ridtur

Det var hundra år sedan jag red ut med Hannapanna fram till igår! När sammarna fick sluta vid lunch kände jag och Hanna att vi är så bra så vi också får sluta vid lunch. Det blev en Härlig ridtur med Elin-Frasse, Agge-Dumle, Hanna-Joy och Jag på Phonka. Sådär härligt mysigt som det bara kan vara att fara runt på en pigg tjockis som visade upp sina glädjebock skills!
Helgen tillbringas i ladugården och på Berga men det blir Kalas!

Hollywoodfruar

Alla blir alltid så chockade när jag säger att jag är beroende av att titta på de underbart flamsiga blondinerna i hollywood med alldelses för mycket pengar.
Men ska inte TV vara underhållning, avslappning och tidsfördriv? Och vad är mer underhållande än ett gäng helknasiga brudar med skumma värderingar, ålderskris och liv som är far far away från det jag lever och vill leva?!
Alltså- Ikväll blir det ännu en timme med skön humor!

För jag ser det som en komedi, är det inte meningen?

Och jag är värd det efter ett par timmars kemipluggande. risken är dock stor att ögonlocken faller ihop i första pausen.

:)

.

Egentligen borde jag absolut inte sitta här men det bara blev så :)
Veckan har vart galen men fantastisk. Jag har bytt klass, blivit elevrådsordförande, skrattat, ridit, gråtit och myst med min pojke och med mina fina vänner.
Plugg är det en hel del men det funkar. Ska ta och toppa formen inför ekologiprov imorgon, packa för stalltjänsten och sedan bege mig till min pojk.

Ha det :D

Välkommen hem!








Efter 6 veckor på Groisbois i frankrike var det bättre än pannkakor med glass att träffa familjen, jocke, underbara vänner och att sova i min egen härliga säng.
Egentligen borde jag skriva ett långt inlägg om hur jag har haft det och allt jag har fått göra men det är så mycket så jag inte kan hitta rätt ord för stunden. Tiden flög förbi  och dagarna gick i varandra.
Jag har jobbat från 6 på morgonen till 6 på kvällen och haft 3,75 lediga dagar så jag har är ganska slut nu. Kamerans laddare fungerade inte så har väldigt dåligt med bilder så det gör det ännu svårare att förmedla maffigheten av stället, men 4 x rakbanor á 1750 m, 2x 1000 meter rundbana, 1500 m rundbana, 500 innomhus rundbana, 1500 hästar och allting välskött, vackert, körvägar med alléer, trimmade häckar, fasaner som kutar runt, matsal, boenden, napoleons slott, vakter vid grindarna, anlagda dammar, ridhus mm kanske ger en liten hint.
Jag har slitit men fått uppleva otroligt mycket, haft det roligt, träffat massor med häftiga männiksor, farit på trav till Lyon, Vincenne, Enghien,en liten tripp till Belgien, druckit champange, stallbacken på Prix de Amerique, auktionen, kört hästar och ridit.

Intrycken snurrar i huvudet och jag summa sumarum gjort en otrolig resa som vart värd mödan tusen gånger om och kanske åker jag tillbaka en sväg och jobbar i sommar.

Nu ska jag komma in i rutinerna, vänja mig vid snön, träffa alla härliga vänner och vila upp mig inför skola igen.

Tout alors!


RSS 2.0