Underbar vecka!

Nästa vecka kommer bli helt hysteriskt rolig och kaosig!
Den börjar imorgon, vi skippar att det är söndag då, för idag är min sista vilodag! (helga sabbaten, glöm det)
Imorgon blir det jobbelijobb och sedan är söndagen borta i ett nafs och det är dags för måndsg och skolvecka! fast det kommer inte bli någon vanlig skolvecka inte, på måndag ska vi ut och göra östersjon osäker igen, denna gång med ett tillskott av de underbara gentlemännen *host* Jocke och Jonas!
Den som petar på mig eller Ellinor kommer behandlas med samma försiktighet som man behandlar en djupfrusen torvbal.

Dagen efter detta ståhej så är det dags för friluftsdag och då ska vi åter ut och röja, eriksdalsbadet, here we come!
Torsdag/fredag är det säkert något jag har glömt men jag orkar inte kolla i kalendern och sen i helgen är det simhoppskurs och koncert. Jippie!

Nu tror jag att jag ska gå och ta hand om mina hemska händer, fila bort en cm skin och bada i olivolja eller något sånt.



Chokladpudding!

Chokladpudding är gott :D vi kämpar på mot bib! (jag har faktiskt fått massa muskler) sådeså!


 men jag kör på min dubbelmoral och hjärntvättar mig själv för fröken till vänster är faktiskt grymt mycket snyggare än fröken benget!

Apu

John deere grönt ät ju en fin färg men under naglarna är den mindre uppskattad.
Dagens Apu har inte vart någon hitt, först fick jag tvätta gödselsläpet och resten av dagen måla traktorer.
Peter kom och skrämde mig lite... började prata om licensen och sånt och han sa att han håller i delar av kursen och att han egentligen inte tycker jag ska få ta licens för att jag inte kört på banan. elelr han sa inte "DU" men han sa att "om man inte kört så borde man inet få ta licens" eller något liknande. Han sa också att om det är för dåligt s"säger han till och då kan jag titta i stjärnorna efter den.
Fy fan

Söndag.

Jocke sov här inatt och när klockan ringde så åkte vi till stallet. Jag och elli var på dåligt humör men hursomhelst körde vi hästarna för första gången på läng! det var roligt och de var superpigga.
Nu ska jag och mamma åka till Hööks, hon behöver ridskor och jag får vara rådgivare xp
<23

Läskiga människor!

Idag har varit en förjävla dålig dag. jag sov på gammla, det var nice men man sover ju inte så jäkla bra där så dagens utgångspunkt var trött, depp och pms.
Skrev matte prov i två timmar, ett irriterande matteprov må jag säga. jga fattar matten men det är någon annan lärare än min som gjort uppgifterna så dom är bara blä. Jaja, får väl kompletera med lite annat sen då för ett MVG ska jag ha.
Var på skithumör hela dagen och elli var inte sådär på topp heller så det var två lik som gick runt i skolan idag och störde sig på idioterna.

Sedan åkte jag som vanligt till södertälje för att träna mina knattar. Det är roligt för dom gör verkligen framsteg och jag tycker det är roligt den timmen jag väl är där men alla tågtimmar och tiden det tar från mina fredagskvällar är bajs. Jaja, ska väl ta mig en funderare kring det där och se hur det blir.
Träffade två äckliga gubbar på min resa till södertälje och en på sydpoolen... alla tre vinkade, blinkade och gjorde äckliga ljud när jag gick förbi... en följde tillochmed efter mig och dök upp tre gånger. Ibland så funderar jag på att klippa av håret och göra mig fulare än fulast.

Okej, nej min dag har inte bara varit kantad av negativa händelser. Jag har köpt en söt svart spets BH, jag har ätit massa frysta jordgubbar, ska troligen träffa jocke senare, hästarna har fått skor och jag ska jobba imorgon.

Okej, lite mer negativt kan jag väl spy ur mig när jag ändå är pågång.
Skulle ev ha träffat trevligt folk ikväll men pallar inte åka till dem om de ändå inte gör ngt speciellt.

mAri, du har en stående innovation till något trevligt! bara så du vet, länge sen :(

Onsdag

Mitt matteprov är ett evighetsprov med massa jobbiga decimaler, blähähä!
Igår råkade Elli få följa med in till stan och se på twilight med mig, hanna och maria. Det var en riktigt bra film!
(jag köpte mig en tröja också, ibland får man unna sig lite. En svart hoodtröja som är rätt lång och har krage)

Kärlek är det vi lever av, det vi andas och vårat bränsle för att klara av vardagen.
Det märks så otroligt tydligt för alla trassel och problem blir minimala när känslan av att vara älskad finns.
vilka är de lyckligaste männiksorna? de ensamma och barskrapade på all värme som finns, eller de med en arsenal av närstående och underbara människor?
Tänk, jag tror att jag vet svaret faktiskt.

Bib?



Och vem är vackrast? jo jag tackar


GAAAAAA

ÄCKEL!


Ibland käns det konstigt

En känsla som inte är allt för angenäm är äckel. Äckel och värdelöshet.
Att få höra motsatsen kan iblan ge fel effekt.

Åh vilken konstig helg. Jag tror jag har konstant pms, går på adrenalin, koffein, och "high on life".
Varenda muskel är på helspänn, hjärnan jobbar på i tusen km/h och plugga, vad är det?

Ta ner mig på jorden och ge mig semester... där det är lugnt, tyst, inga krav, inga känslor och inga, absolut inga konflikter.

Vafan Godnatt.

Kossisarna!

APU onsdag och torsdag den här veckan! Det är BÄST. jag är hos sötkossorna ;)
Ikväll så blir det en snabbtripp till Solvalla för jag ska köpa min sadel :D Hästarna ska bara få skor, sen jävlar :D

Lite små funderingar efter helgen.

Den här helgen har gått ovanligt fort. Igår överaskade vi Elli med lite middag och sånt hemma hos henne, Laila var den stora boven i dramat men jag känner mig klart delaktig. Jag hoppas hon blev glad, det kände så även om hon blev lite smått förbannad först!

Solvalla besöktes idag, Sabina och Berga hade starhäst . Båda gick åt skogen tyvärr och det var iskallt att stå där. Vi träffade Jeppa och återigen slogs jag av hur äckligt det är med folk som röker, jag tycker det är otroligt dumt, skabbigt, onödigt och so on men vist, jag vet tjusningen och nikotin är en läskig vän att ha och göra med.
Bevisligen är männskligheten dumma i huvudet eftersom vi inte tar tillvara på våra noggrant räknade dagar.

Kärlek är en annan läskig sak att ha och göra med, kompicerat som ett 10 000 bitarspussel och med lika mångar som ska hamna på rätt plats innan det käns perfekt. Just nu rycker jag lite förskitigt i trådarna för att se om jag får respons och det får jag, det roliga är att det även käns som om han rycker i trådarna för att se vad jag vill. Små steg tar vi båda, inga stora, klumpiga jätte steg utan små försiktiga myrsteg. Men så är det med pussel, om jag lägger det för fort så kanske någon bit hamnar på fel plats och den risken vill jag inte ta.

Hursom helst kittlar det i magen, som det ska göra, och det var jäkla länge sedan så det är angenämt till tusen.
Skillnaden mot förut är att jag verkligen inte hade "tänkt" bli kär. Jag har inte ens tittat på killar som poteniella pojkvänner utan bara som vänner. Attans men mysigt är det faktiskt.

Det blev vist inte så!

Hah, det blev vist något annat men det käns rätt fint :)

Färdig ;)

Woho, så var det färdigjobbat för det här lovet då! Jag är rätt slut och har längtat grymt efter min säng här hemma.
Skolan är igång igen och pluggandet har börjat. Palla. jag har matte och engelska att göra i helgen men jag har ju massa gannat stuff och göra.  Ska leka med flickor och pojkar. Vi ska bygga sandslott och dricka saft. (neh såklart inte men vafan jag är trött och smådryg och har tråkigt).
Ska nog pilla lite på bloggen så den slutar se förjävlig ut... Lite sugen på massa svart eller en helt vit med en liten bild bara. Får se vad det blir ;)

Jobba.

Jag har sjukt tråkigt. jobbar igen fast i travstallet den här veckan, själva jobbandet är det inga större fel på, utom att vi (jag och Elli) får spunk på långsamma männiksor. Jag blir less på en del folk som inet kan se skillnaden på att jobba med hästar eller med något annat. bruden vi jobbar med är snabb när det handlar om hästarna, typ täcka, tempa mm men sjukt seg när det är stallarbeten, typ mockningen men vafan, vad är det som ska få ta mest tid?! jo kontakten med hästarna! de kan ju inte vara skönt och få en temp i arslet av en brud som far runt som en skollad råtta.
 
Jaja. lite beklagande är aldrig fel.

Nyss satt vi och tittade på "säg att du älskar mig" den var totalt värdelös, inget att se.. den var helt konstig, orealistsk och jobbigt inspelad. Blä.

Jag vill partja med mina flickor, det var länge sen :)
nja, nu är det dags att plocka in hätarna från kylan.. blä, då måste man ju resa på sig :(

Pusspuss

RSS 2.0