fasen

Besviken som bara fan på den här skolan nu, steven har sagt att jag iaf får biologi a och b men nu är det tydligen inte så. super less på skiten, funderar på och byta till Häst natur så hjärnan får jobba lite men det är ju så tråkigt ..

Sjukblogg från soffan

Jag tror att jag mognade tre år när jag bestämde mig för att vara hemma idag och inte gå iväg till skolan för en heldag med hästövningar som garanterat skulle innebära en rejäl feberökning! Det är svårt att stanna hemma när man inte har 40 graders feber men jag lovar att jag sparade minst tre dagar som jätte sjuk på det här sättet.
dagen ska ägnas åt något vettigt ändå, jag har en hel del pluggrejor att göra.
Egentligen vill jag vara i stallet just nu men nej. detvore för dumt. men imorgon ska jag hoppa iväg till skolan iaf!

Ett litet söndagsinlägg

Ännu en helg är över och den har gått i rekordfart!
I fredags blev det än rätt spontan bio med älskling, elli och kimmo!
Vi såg Stieg Larssons "flickan som lekte med elden". Jag har läst alla böckerna i trilogin och första filmen levde helt klart upp till mina höga förväntningar. Den här höll inte riktigt samma klass men var ändå en superbra film!
Rollkaraktären Lisbeth Salander är fruktansvärt bra spelad av Noomi Rapace och jag skulle verkligen önska att hon existerade på riktigt för att ge diverse sluskar i världen en omgång av sin egen medicin.

Vi kom hem ganska sent från bion så det blev inte så många timmars sömn eftersom jag skulle upp och jobba i ladugården. Det rullade på bra hela dagen och den avrundades med en sväng med Hanna till hennes bror och hans vänner- Det var nostalgikick till tusen och mycket trevligt!
Min finaste pojke kom och sov här och följde med till moster som fyllt år :)
Trevlig helg som bara försvann och imorgon börjar en ny vecka.

ha det!

blä

Känner mig som en gummiboll. En stor rund, som studsar omkring lite hur som helst utan att stanna på något ställe. Lördag blir mjölka kor. det är bra det. en sak är mindre bra men jag kämpar på för att inte halka snett.

älvdans

Jag älskar dimma. det är så obesrivligt vackert och att rida i dimma är pricken över i:et.
Bilden är från Fårö förra sommaren. jag saknar't och ska nog åka över en sväng på höstlovet och bara vara.
Love startar på Örebro på fredag. risken finns att jag blir mer nervös än elli haha. Och på lördagså ska russen kvala. Smaragd i sulky och jag ska försöka få runt Safir monté i rätt gångart... Läskigt men kul. det behövs sånt här så slitet ger lite utdelning.

Erhm utbildning... vad är det?

Imorgon blir det ringa någon studievägledare och fråga om jag langar iväg mina veterinär drömmar åt skogen när jag gör som jag gör just nu, fast innerst inne tror jag att det löser sig :) vore ju asballt och plugga utomlands, typ ungern eller danmark kanske?
Äsh, det käns så ondödigt och fundra på det här just nu men när dom håller på och ändrar runt med intagningen hela tiden så är det ju inte så konstigt att jag drabbas av smått panik ibland.


Helgen har varit härlig :D Folkrace lördag och slap+plugg söndag :D

- Kimmo ville förbi

- Jonte körde karusell ^^

Marianne kom förbi med sin pärla och polerade lite


Morgonblogg igen (:

Hihi, får stjuts av laila till skolan idag! Superskönt! Jag har både duschat och ätit en bauta frulle, gottgott:D
Haha och kikade precis i en random blogg där någon skrivit att det är svårt att käka frulle och fått typ 100 medhåll, vafasen, frukost är det godaste :D  1 port gröt med solhavre, tre mackor med leverpastje och gurka och ett äpple- då kanse jag klarar mig till lunch ;)

Tisdag morgon

Det här har varit en härligt vecka och en härlig helg.
Pollen har gått som han skulle, utom att han planterade mig på marken en gång men det gick bra, han gasade på ett varv, sprang hem och ställde sig vid Henna i hagen och jag fick knalla över åkern, lagom förbannad! Nu har han fått gå nästan varje dag, 3 i sträck och sen vila så han ser inte spöken överallt längre och har börjat tagga till så jag får hålla lite.

Hela förra veckan var praktik. Det var underbart. Köra massa traktor och även den stora gula tröskan. Folk förstår inte känslan men jag diggar starkt när man kan ratta en enorm maskin med en enda liten super känslig Joystick. Det är något med män och stora maskiner har jag hört så jag är nog rätt mycket man i en liten tösa kropp :p

Denna vecka kör kursen "ridning körning grundkurs" igång stenhårt, en rätt fjollig kurs eftersom jag inte förstår varför jag ska rida och köra när jag ändå ska gå trav sedan men men, bara göra. Jag red 2 pass igår, det första var på Miró, tydligen en rätt knepig häst så det kändes lite "haha jag kan, det trodde ni inte va??!" när han gick som en lite klocka. Men fyfasen vad slut jag är, två ridpass i skolan och sedan ett på love och en liten rallytur med Ametist- den rallyturen var gårdagens absoluta höjdpunkt. Jag och elli skrattade så vi skrek och sladda i kurvorna-klockrent!

Nej nu ska jag straxt bege mig mot skolan för lite mer ridning, lite matte lektioner, stallet och sedan träffa min pojk<3

RSS 2.0