Ny vecka ...

Måndagen försvann i ett nafs... utvecklingssamtal,prov och sen bar det av hemmåt och till stallet :D Solvalla var dagens destination, jag fick leda bakre volten idag igen och den här gången gick det bra! Var sen i första starten men de andra satte jag. Nu längtar jag till nästa måndag!

Ost och kex!

När godissuget sätter in SKA det finnas något sött hemma, det är en oskriven regel! Men denna kväll är alla föråd tömda, inte ens en litenpopcornpåse eller en bortglömd chokladbit fins i skåpen. Jag har letat i varenda vrå, i skåp, lådor, kyl och båda frysarna men inget fans att förtära. I min stora sorgsamhet så visade min mor mig en stor brieost och en hög med salta kex så det har jag nu knaprat på. Det kändes lite konstigt men mätt som en boaorm blev jag och godissuget försvann! (2 kg runt midjan kom väl ist :d) Imorgon är det sommartod och jag ska upp till stallet kl 9, det var en tråkig timing!
Alltså, Hoppa i säng dags!


Vår- var är den?

Åh vad jobbigt att det kom snö igen. Det kändes verkligen som om våren var påväg men den ändrade sig tydligen halvvägs, det var synd, vårtröttheten är på sin topp och humöret följer därefter.
Såhär såg det ut 13 mars 2007, vore inte helt fel om det såg ut så nu med.

Dagarna flyter på i stallet och i skolan, det där med mera tid till annat vet jag inte om det blev iochmed hemflytten men jag känner mig ganska tillfreds med det här just nu, och Jocke gör saken ännu bättre! jag har världens bästa pojkvän som just nu är påväg hit!

Gammla pappa

Nu är min pappa 50 bast, den är halva livet om man räknar på 100 som ett helt liv men det är ju lite att ta i när medelåldern för män är 79, då har pappsen levt 63 % av livet. Det tål att tänka på för det är faktiskt inte så mycket.
Igår och idag firade vi pappa ordentligt. Igår var det med stor fest och idag med middag och annat trevligt.
Jag är helt slut efter helgen, i fredags han jag med en titt hemma hos totti, meckarn fylde år! Det var trevligt men jag fick asont i magen och drog tidigt :(

Lärare är konstiga ibland

"En stilsäker och välskriven text, främst språket är den stora behållningen. Det gör att texten är lätt att följa, och gör den intressant. Novellen är för kort för att nå högsta betyg, den känns inte helt färdig. Mer handling hade krävts"

Hrm, jävla intresant kommentar där, sen när fins det längdmått på noveller? Ska gå och klaga lite på honnom och fråga om jag ska lämna in en längre novell.
SURT

fast lite bra käns det att jag bara ska räkna några PQ tal och sen har jag MVG i matte B :D

:)

Igår var det lite treor som verkligen visade vilka idioter de är. De byggde in jockes däck mm. i snö så bilen gick inte att rubba. Det var inte det värsta, det värsta var att de vägrade skotta undan snön igen trots att Travsara kom och skällde på dem, de åker ut i minst två veckor men det har iaf förpestat tillvaron här. Det verkar inte som folk förstod hur jag (och elli) kunde bli så förbannade på dem men de är ju inte själva handligen som är det värsta. Det värsta är den otroligt kränkningen det innebär att inet kunna göra något åt folks betenden, De är äldre och fler så vad vi än säger så rinner de av dem fort som isglass i sahara.

Jag vill ha helg och nästa vecka!  helgen kommer bli bra, fredag ska jag till stallet och sen blir det något roligt, lördagen blir väl också stallet och sen jobb till 7,  och på söndag startar Akita :D Måndagen kan inte bli allt för illa, antingen så blir det sitta i domartornet och titta på provloppet eller om jag har flyt så fins det någon hest till mig och rida på, jag ska bo hemma hur som helst och se om jag pallar restiden!

Nej nu ska jag fortsätta med tidningsprojektet! Pussiluss

Trasig häst

Love står och har ont ute i stallet, vagnen är i småbitar och ingen start på mycket lång tid.
Hoppas att han blir bättre och inte är alvarligt skadad. Det gör ont i mig när det gör ont i honnom

.

Måste bara säga GAH. Det fins dagar då allt käns fel och dem är inte så trevliga. Idag är en sån dag.

Som sagt. Jag saknar för många för ofta.

Tisdag

Skola idag som vanligt. Efter mitt härliga lov är jag grymt opepp på att bo kvar på Berga, det är så segt och tar en massa onödig tid som jag kan spendera i stallet eller med mina fina vänner. Ska fundera lite på det men är nog ganska säker på att det blir så. Dock måste jag stå ut att bo med mamma, pappa och Tobbe då men det kanske fungerar. Jag behöver ju inte vara hemma så mycket fast jag sover hemma. Det tråkiga blir att inte kunna gå upp till ladugården och att mornarna blir så otroligt tidiga, upp vid 6 om vi börjar 20 i nio men jag får ju iallafall sällskap på tåget med Elli och med Hanna ibland.
Jaja, ska tänatänka

Måndag, provloppsdags!

Det är måndag igen och måndagar innebär ju en speciell sak numera! Det är nämligen provlopp idag igen. Imorse var vi i stallet och fixade ihop grejerna till hästarna så i eftermiddag så möter vi upp Laila och Kenta med hästarna på Solvalla.
Den här gången är jag lika nervös som förra gången om inte ännu värre men jag är lte smått taggad på och knäppa de andra på näsan också!

RSS 2.0