Julaftonskväll

Det är alltid lite vemodigt när julaftonskvällen börjar lida mot sitt slut.Jag är trött och sitter och jäser all julmat och mängder med julgodis :(
Mysigt att träffa släkten, nästan alla iaf. tycker inte om att se farfar falla in i gammelmansdimman.
Halkbana,riskutbildning och massa annat låg under granen. Glad flicka!

God jul


Härliga bilder!

Laddade över från kameran, possetivt överaskad!


Dan före dan före dan före dan

Bild från 2009 sista skoldag.

Snart är det jul, det är helt underbart. Stallet var julpyntat när jag kom ut, finfint och boden luktade glögg? ist för snusk :) Snart är det jul, jag längtar! Julgodistillverkningen är på topp, helt underbart. just nu är det Hollywoodfruar på tv, total skit tv men det är det är den bästa avkopplingen (för man kan ju göra en massa annat samtidigt) just nu är det dator i knät och knäck på spisen!

MUMS


Dissektion/massaker


Temavecka som vart helt underbar i mitt tycke, även om jag hade önskat att den var lite mer ingående.
Här är hj's hovrest vid dissektion av lurvigt ponnyben. Det var otroligt intresant. Mer sånt!

Igår var första riktiga jullovsdagen! Den spenderades med mormor, morfar och kusin Lina med Kakbakdag!
"kagbagdagg" med morfars roliga brytning.
Det var bättre än bäst, otroligt mysigt och godaste kakorna ever!

Tack Jempa!

Underbar promenad i snön med Jenifer Andersson. Vi grävde guld och hittade varsin gammal guldklimp. Härliga mäniskor med härliga värderingar är underbart och vi ska ses snart igen har vi bestäm.
i övrigt har dagen varit helt otroligt bra, jag vet inte varflr egentligen men jag har bara mått bra liksom.

!

Fantastiskt! helt sjukt. 5 veckor är lång tid.

Och så har jag köpt julklappar också, 28 doser poliovaccin, 10 kg gröt, 134 doser vätskeersättning, 23 skolpaket, 3 par strumpor, klapp till älksklingen och handdukar! haha :D julen är härlig!

Langa vinter!


jag kan klara allt.

Nu är det så att jag tänker intala mig att jag kan klara allt jag vill. Jag ska, jag vill och jag kommer klara det. Jag ska bli veterinär- jag bara vill, inte bli det utan jag KOMMER att bli det. sådeså och inget kan stoppa mig. Ett MVG i engelska B kommer att komma som ett paket på posten. Sådeså sådeså sådeså.

.

Igår var fantastiskt. idag var igår mindre fantastiskt. Men mysig upptäcksfärd i skogen på glad ponny.
Imorgon bitti ska jag ringa till frankrike och prata praktik. Jag taggar och är jätte nervös. Jag vill verkligen komm abort ett tag och se världen. Och kämpa för att nå mina mål.

Jag har kommit fram till årets nyårslöfte men jag säger inte vad det är ännu.

.

Igår var en ushlig dag. Från början till slut var den katastrof. humöret var i botten och jag hade verligen -100 lust att vara i skolan... Allt kändes bara skit och jag orkade inte med alla idioter. Folk som bara pratar om massa obetydliga saker och som stannade i mognandet då de var 12.5. Påväg över bron funderade jag på och vända och åka hem men vi hade prov om utfodringsrekomendationer för mjölkkor så jag var tuvungen och stanna. Gjorde provet och det gick sådär MVG men var irriterad på några frågor som var otydliga och lurade mig att svara fel fast jag egentligen kunde svaren... Skippade sista lektionen och åkte till stallet. Världens mysigaste tur i vackert rimfrostlandskap medans solen gick ner. Åkte vidare mot jocke och hade rejält med feber när jag kom dit. Damn, så kan det gå om man vaccinerar sig mot baconsjukan och redan har ett världelöst imunförsvar. Skyller lite av mitt skithumör på det men inte allt för jag är faktiskt less på skolan just nu. fast så får jag inte säga för jag har tjatat som en galning på Elli när hon sagt samma sak så jag får bita i det sura äpplet och komma igång på nytt på måndag igen. var för övrigt klockrent när hon sa åt två av de största iditoterna att vara tysta för att hon inte orkade lyssna på dem, hah. det värmde i hjärtat och dom blev så paffa att dem höll käften hela lektionen. (det var som balsam för öronen att slippa deras jävla kackel)

Maha, julgodis är något som man kan roa sig med om man inte har något bättre för sig och baar är lite febrig så nu blir det massor med sånt här hihi!

.

Känner mig lite som en mormor just nu men bara bakar och fixar hela dagarna :) idag blev dte både lussebullar och pepparkakor, allt för att kunna bjuda tjocka släkten på hembakat när de komemr hit för att fira lilla bror som blir 16 idag. Imorgon blir det tur till stallet. Long time ago, allt känns knas men allt löser sig. förr eller senare. imorgon är det prov och jag är dålig för jag borde sitta och plugga nu men jag orkar inte, saknar motivationen för allt.

.

Saknar't massor men aja, allt löser sig

RSS 2.0